PUNKTIŅMANDALU MEISTARKLASE RĪGĀ

27.oktobrī no plkst.18:00 līdz plkst.21:00

P. Brieža ielā 

Šajā laikā, kad viss tik strauji mainās un ir tik daudz nezināmā, ir jāprot pielāgoties, mainīties laikam līdzi un sajust to, kas tev ir tik ļoti zināms. Sajust savu radošo potenciālu, kurš var būt viens no palīgiem šajā pārmaiņu laikā, kurš var tev sniegt miera sajūtu, prieka enerģiju, brīvu mīlestības un radīšanas plūsmu.

Tu esi punkts, punkts esi Tu. Katrs uzliktais punkts atspoguļojas Tavā sirds centrā, Tavs sirds centrs atspoguļojas katrā uzliktajā punktā.

PUNKTIŅMANDALAS ir meditatīvs, terapeitisks, dziedinošs un iedvesmojošs process. Šis process palīdz paplašināt apziņu, sajūgt prātu, sirdi un ķermeni vienkopus un tādā veidā cilvēks stiprina savu veselumu, apzinās savu pilnību. Caur radošās enerģijas plūsmu tiek sķīdināti enerģētiskie bloki un cilvēks spēj sajust savu Gara spēku.

Šajā radīšanās procesā visa uzmanība tiek vērsta tikai un vienīgi uz radīšanas mirkli, nevis uz galarezultātu. Tādā veidā tas palīdz koncentrēt visu uzmanību, enerģiju tikai un vienīgi uz TAGADNES mirkli, būt Šeit un Tagad.

VĒRTĪGI! Meistarklasēs notiek individuāls mandalu lasīšanas process, kad katram dalībniekam, caur viņa radīto PUNKTIŅmandalu, tiek veikts enerģētiskais čenelings uz esošo mirkli.  

Meistarklasē Tevi gaidīs visi nepieciešamie materiāli radīšanas procesam, karsta tēja ar veselīgiem našķiem.

Viens citāds mirklis var radīt daudz jaunus Tavas būšanas mirkļus!

Par meistarklases vadītāju Sarmīti Eiduku: “Jau vairāk kā gadu, esmu apzināti izvēlējusies būt par savas dzīves Radītāju. Katrs mirklis, kuru piedzīvoju šeit uz Zemes, ir manis pašas radīts. Pateicoties ārējiem apstākļiem un dažādām jaušām sakritībām, šobrīd piedzīvoju savu sirds būšanu visās tās izpausmēs. Radu un daru visu, kas ir saskaņā ar manu sirdssajūtu. Ļoti labprāt dalos ar savu pieredzi un savu enerģētiski radošo potenciālu. No sirds radu katru savu meistarklasi. Vēlos, lai katrs atnākušais dalībnieks jūtas gaidīts, sajūt to, cik ļoti vērtīgs un vajadzīgs viņš ir šeit uz Zemes. Es ticu, ka mēs spējam šo pasauli darīt labāku un gaišāku, ja vien paši tapsim par arvien labākiem cilvēkiem. No sirds pateicos ikvienam, ar kuru esmu jau satikusies savās meistarklasēs un pateicos arī tiem, ar kuriem mēs vēl satiksimies.Esmu laimīga BŪT un dalīties! “

Dalības maksa 30 EUR (visi nodarbībai nepieciešamie materiāli, kā arī uzkodas,  iekļautas dalības maksā)

Pieteikšanās šeit:
https://www.cognitoforms.com/PUNKTIŅMANDALAS/PUNKTIŅMANDALASRĪGĀOKTOBRĪ

Latest comments

20.11 | 12:40

Labdien. Vai decembrī notiks Mandalu meistarklase iesācējiem?

Share this page