Brīvdienu māja "SPILVES" aicina iepunktot vasaras vakaru PUNKTIŅMANDALĀS!

PUNKTIŅMANDALAS “SPILVĒS”

24.jūlijā no plkst.18:00 līdz plkst.21:30

Nodarbību vada: Sarmīte Eiduka (dzimusi un augusi Jēkabpilī)

Caur PUNKTIŅNADALU radošo procesu ļausimies sadzirdēt savus sirds čukstus, sajusties tagadnes mirklī, izpaust viskvēlākos nodomus un vienkārši būt mīlestības plūsmā!

Ja esi jau pazīstams ar šo unikāli jaudīgo pasauli - PUNKTIŅMANDALAS, tad pievienojies šajā vakarā un iepazīsties ar vēl kādu mīlestībā radītu vietu, turpat pilsētai līdzās esot.

Ja vēl neesi iepazinis punktiņu spēku, tad dodies uz "SPILVĒM" un Tu gūsi jaunu pieredzi, iespējams jaunu hobiju, kurš vairos Tavu prieka enerģiju un palīdzēs būt savā sirds centrā. Sajūgsim savu stipro prātu ar mīlošo sirdi, caur brīvi plūstošu radošo enerģiju.

Tev nav jāprot zīmēt un nav jābūt kādām iepriekšējām zināšanām, vien sajūti vēlmi radīt un gūt jaunu pieredzi!

Punkts – tas esi Tu pats, Tu – esi punkts. Tas ir Tavs centrs. Caur punktošanas tehniku ir iespējams izzināt savu pašreizējo iekšējo sajūtu, vai esmu stabils savā dzīves centrā, vai esmu mazliet apmaldījies sava ceļa šķērsielās, vai esmu harmonijā ar sevi un ar notikumiem sev apkārt, vai ar savām pēdām mēs bijīgi pieskaramies zemei, vai esam droši un pasargāti būt te, šajā vietā, Latvijā. Šī tehnika palīdz pieklusināt skrejošās domas un vērst uzmanību uz pašu procesu, kurā šobrīd atrodies. Šī tehnika palīdz būt Tagadnes mirklī. Šajā mirklī, savienojot mandalas spēku ar neskaitāmiem simtiem un tūkstošiem punktiņu, mēs katrs piepildām kosmosu ar savām patiesajām sirds vēlmēm un nodomiem, ar savu radīšanas prieku mēs nojaucam visas robežas, noliekam malā visas maskas un kļūstam brīvi savā esībā un radām enerģijas virpuli, kurš spēj piepildīt un transformēt visu, kas radies nemīlestībā.
Meistarklasē Tevi gaidīs visi nepieciešamie materiāli radīšanas procesam, karsta tēja vai vēss citronūdens un našķīši laimes hormonam.
Viens citāds mirklis var radīt daudz jaunus Tavas būšanas mirkļus! (S.Eiduka)

Par meistarklases vadītāju Sarmīti Eiduku: “Esmu cilvēks, kurš iet savu sirds ceļu. Apkārtesošie mani sauc par iedvesmotāju! Pati iedvesmojos no saullēktiem un saulrietiem, no ziedu rotātām pļavām un zvaigžņu piebērtām debesīm, no radīšanas mirkļa un dalīšanās prieka. Esmu laimīga piedzīvot Zemes dzīvi un dalīties savā pieredzē! Un ar mīlestību dodos uz savu dzimto pilsētu, iedvesmot ikvienu, kurš sajūt rezonansi ar mani, ar Punktiņmandalām. "

Nodarbības norises vieta: Brīvdienu māja "SPILVES", Variešu pagastā, Krustpils novadā. Tā ir vieta, kur būt harmonijā ar dabu un sevi. Tā ir vieta, kuru saimnieki Ilze un Andrejs Dobeļi rada savai labsajūtai un ikvienas dvēseles labsajūtai.

Maksa par meistarklasi: 20 eiro (3,5 h)
(visi nepieciešami materiāli radošajam procesam, kā arī tēja un uzkodas, iekļautas nodarbības maksā).

Pieteikšanās šeit: https://www.cognitoforms.com/PUNKTIŅMANDALAS/PUNKTIŅMANDALUSATIKŠANĀSVASARASVAKARĀSPILVĒS

Informācija:
dotsmandala@gmail.com
tālr.26862697

10.jūlijā  no plkst.12 līdz plkst. 18

(laika robežas var zust un mēs varam ieplūst plašākā laikā) 

LABO SAJŪTU MĀJVIETĀ,

Vidzemē, Amatas novadā,

notiks jau otrais SAIETS punktotājiem!

 

Ja esi punktiņu atkarīgais, ja vēl neesi, bet vēlies tāds būt, ja mīli dabu, skaņas, sajūtas un sevi, tad satiekamies atkal jaunā iedvesmas dienā!

* Šajā dienā dosimies aplūkot Amatas krastus.

Izbaudīsim saplūsmi ar ūdens čalām, stiprināsimies upes stāvo krastu varenībā un ausīsimies stabules liegajās skaņās.Tā būs pastaiga ar baudu un ļaušanās mirkli šeit un tagad, pārvarot, kādu dabas sarūpētu šķērsli.

* Kad mazliet saule būs mūs nogurdinājusi, atgriezīsimies mājvietā un lutināsim savas garšas kārpiņas ar ugunskurā vārītu zupu, vasaras ogām un našķiem,  lai radošajā procesā vēderiņš ir rāms un nekurkst kopā ar vardēm.

* Un tad, tad nāks tas radīšanas mirklis.

Uztērpsim garās kleitas vai svārkus, savienosimies kopīgā aplī, lai izteiktu nodomu savam radīšanas mirklim un ļausimies meditatīvam radīšanas brīdim. Kāds no Jums iekārtosies zem ozola zariem, vai laipas galā, kāds romantiskajā šūpuļkrēslā vai varbūt viņpus dīķmalā uz  senās ābeles zara soliņa un piedzīvosi satikšanos ar sevi.

Šis būs atkal jauns mirklis, kurā satiksi sevi jau citādu.

Lai viss nebūtu tik pazīstams un zināms, iespējams, ka es sarūpēšu Jums pārsteigumu un punktošana notiks nedaudz citādāk - jauns laikmets, jauna punktošana. :) Viss plūst un mainās un pārvēršas un mums jāmainās līdzi...

Jābūt saplūsmē ar VISU!

* Kad būsi izpunktojusi no sevis laukā visu lieko un iepunktojusi sevī atkal jaunu devu veseluma, stipruma, prieka, skaistuma un mīlestības, tad atgulsimies zaļajā mauriņā, uzsegsim plediņus un ļausimies skaņu meditācijai, lai iejaijā mūs augstu, jo augstu savā dievišķajā krāšnumā kosmiskās mūzikas skaņas.

Vien tajā dienā sajutīsim, vai tie būs Saules un Zemes gongi, kuri palīdzēs mums pavērt plašāk mūsu apziņas laukus, vai tās būs Tibetas skanošās bļodas, vai koshi zvaniņi un zvongs, vai visu skaņu kopsaplūsme...vien ļausimies pieredzēt visu citādu un pieņemt it visu, kas vēl nav zināms un pazīstams.

* Un tad, tad jau pūtīs vakarvējš un iekursies uguns un mēs pateicībā par pieredzēto saskausimies un dosimies tālāk izgreznot pasauli ar savu smaidu, mieru, prieku, iedvesmu un labsajūtu!

Dosimies radīt katrs savu realitāti mīlestības plūsmā!

Šis būs Notikums, kuru mēs radīsim visi kopā!

Tā mēs audzējam savu Lielumu katrs atsevišķi un visi kopā!

Jau tajā dienā mostoties, sajūti, cik esi vajadzīgs šeit uz Zemes, cik esi vērtīgs un tieši tik liels jau dodies ceļā!

Un tādi lieli sanākuši mēs radīsim Lielu, Veselu un Skaistu šo Notikumu!

Īsu brītiņu pirms Notikuma, saņemsi atgādinājuma ziņu telefonā un tur arī pieminēšu, kas tad būs jāpaķer līdzi, varbūt gumijas zābaki, bet varbūt slēpju, jo šobrīd strauji mainās viss, varbūt plediņš un siltās zeķes…bet par to tad jūlijā…

Tavs ieguldījums naudas enerģijā būs ziedojums no sirds. Tieši tik daudz, lai Tu justos harmoniski un līdzsvarā. Un mēs būsim pateicīgi par to, ka Tu Esi!

Labo Sajūtu Mājvieta, Sarmīte un Edgars jau smaida…jo šis IR īpašs Notikums mums visiem!

Uz satikšanos Saietā!!!

Labo Sajūtu Mājvieta

Sarmīte & Edgars

Latest comments

20.11 | 12:40

Labdien. Vai decembrī notiks Mandalu meistarklase iesācējiem?

Share this page