30.novembrī RĪGĀ

Mandalu Passaulē

PUNKTIŅMANDALU MEISTARKLASE

Novembris ir laiks, kad pilnīgā mierā un labsajūtā doties dziļāk savās dzīlēs, iepazīt arvien jaunas savas varēšanas, izkrāsot košāku pelēko ikdienu un ļauties mirklim, kurā ļaujies sajūtām un esi vērotājs pats sev. Šī priekšpusdiena būs tieši par to - radīsim arvien jaunu Sevi un savu punktiņiem piepildīto Kosmosu! Lai decembrī iesoļotu kā zvaigznes, tik spožas, pašpietiekamas un greznas! 

Mēs darbosimies uz audekla!
Ar katru uzlikto punktiņu mēs atvērsimies, piedosim jaudu savai Esībai un izbaudīsim savu Radīšanas potenciālu!
Ja kaut reizi jau esi punktojis, tad zini, kāds spēks un iedvesma ir šim procesam!
Izbaudīsim šo laiku, kad mēs vairs neko nemeklējam, kad dodamies dziļumā pie sevis, kur Viss jau IR!

Nodarbību norises vieta: Radošā Studija MANDALU PASAULE, Matīsa iela 46.

Maksa par meistarklasi: 30 eiro (visi nepieciešami materiāli, kā arī tēja un uzkodas iekļautas nodarbības maksā).

Pieteikšanās: https://ej.uz/PunktinMandalas30NOV

LIEPĀJĀ PUNKTIŅMANDALU MEISTARLKASE

16.novembrī no plkst.11 līdz plkst.14

Mazu brītiņu Pirms Latvijas dzimšanas dienas, satiksimies Liepājas Valsts 1.ģimnāzijā uz PUNKTIŅMANDALU meistarklasi, lai caur un ar punktiņu tehniku atvērtu savu radošo plūsmu dzīves svinēšanai! Lai kaut uz mirkli pieklusinātu skrejošās domas un ļautos sirds radīšanas mirklim. Lai kaut uz mirkli savienotu visas pasaules vienā veselumā!

KAD?
16.novembrī plkst.11

KUR?
Liepājas Valsts 1.ģimnāzijas telpās

KAM?
Ikvienam, kurš vēlas sevi nostiprināt Tagadnes mirklī, kurš vēlas vairot savu radošo enerģiju, ikvienam, kurš vēlas gūt jaunu pieredzi, ikvienam, kurš grib paspēlēties ar krāsām, ikvienam, kurš grib pamēģināt PUNKTIŅmandalas….IKVIENAM, kuram norezonēja šis pasākums...

KAS VADĪS meistarklasi?
Punktiņmandalu Sarmīte, kura droši min savu Dvēseles taku un dalās savā pieredzē ar ikvienu, kurš vēlas paplašināt savas iespējas jēgpilnai un krāsainai Esībai. Viņa iedvesmo Darīt un Radīt!

KAS TAS IR PUNKTIŅMANDALAS?

Tas ir viens no instrumentiem sevis iepazīšanai, sevis atvēršanai citādai esībai. Tas ir meditatīvs process, kurā Tu radi sevi jaunu!
Punkts – tas esi Tu pats, Tu – esi punkts. Tas ir Tavs centrs, Tavs sirds centrs. Caur punktošanas tehniku ir iespējams izzināt savu pašreizējo iekšējo sajūtu, vai esmu stabils savā dzīves centrā, vai esmu mazliet apmaldījies sava ceļa šķērsielās, vai esmu harmonijā ar sevi un ar notikumiem sev apkārt, vai ar savām pēdām mēs bijīgi pieskaramies zemei, vai esam droši un pasargāti būt te, šajā vietā, Latvijā. Šī tehnika palīdz pieklusināt skrejošās domas un vērst uzmanību uz pašu procesu, kurā šobrīd atrodies. Pats process palīdz atgriezties Tagadnes mirklī. Šajā mirklī, savienojot mandalas spēku ar neskaitāmiem simtiem un tūkstošiem punktiņu, mēs katrs piepildām kosmosu ar savām patiesajām sirds vēlmēm un nodomiem, ar savu radīšanas prieku mēs nojaucam visas robežas, noliekam malā visas maskas un kļūstam brīvi savā esībā un radām enerģijas virpuli, kurš spēj piepildīt un transformēt visu, kas radies nemīlestībā.

CIK?
18 EUR par 3h nodarbību (Visi nepieciešamie materiāli iekļauti cenā)

Uzrunāja?!

Piesakies šeit (vietu skaits ir ierobežots, pasteidzies sev uzdāvināt piepildītu sestdienas priekšpusdienu):

https://www.cognitoforms.com/PUNKTIŅMANDALAS/PUNKTIŅMANDALUMeistarklaseLIEPĀJĀ

Latest comments

20.11 | 12:40

Labdien. Vai decembrī notiks Mandalu meistarklase iesācējiem?

Share this page