PunktiņMANDALU MEISTARKLASE septembrī būs par harmoniju un līdzsvaru. Konstruēsim kādu no sakrālajiem simboliem, caur kuru pieredzēsim savu iekšējo un ārējo harmoniju, sava spēka un maiguma līdzsvaru, sava miera un nemiera līdzsvarošanu...

Vairāk informācijas par šo notikumu:

https://www.facebook.com/events/460447767840914/

Kad lielpilsētu asfalts vēl tvan pēc vasaras, bet laukā jau jūtama rudens elpa, ir laiks pierimt un ļauties punktošanas priekam un atbrīvotībai.

Aicinu uz PunktiņMANDALU vakariem SEPTEMBRĪ:

4., 11., 18.septembris PunktiņMANDALU terapija – 3 nodarbību kurss, MANDALU PASAULĒ, RĪGĀ

Šajā nodarbību ciklā mēs piedzīvosim savu atbrīvošanos, līdzsvarošanos un piedosim jaudu savam patiesajam Es, savai pirmatnējai Esībai.

Cau darīšanas, vērošanas un radīšanas procesu mēs radam jaunu šodienu.

Mēs līdzsvarojam savu sievišķo un vīrišķo enerģiju, atgriežam sevi Tagadnes mirklī. Kad prāts ir kļuvis rāms un esam atvēruši savu radītspēju, tad no sava iekšējā centra, no katra uzliktā punkta rodas Jauns sākums!

Vairāk info: https://www.facebook.com/events/350880325796065/

17.septembrī – PunktiņMANDALU tējas vakars JELGAVĀ, ZELTA CENTRA APLIS

Katrs sākuma brīdis ir īstais! Šajā vakarā Tavs jaunais sākums var būt PunktiņMANDALĀM! Tev tiek dāvāta lieliska iespēja radīt savu iedvesmas PunktiņMANDALU!

25.septembrī – PunktiņMANDALU MEISTARKLASE, MANDALU PASAULĒ, Rīgā (vēl ir dažas brīvas vietiņas)


Tu esi Radītājs! Ja vien esi atvērts un ļaujies visam notiekošajam procesam, Tu radi savu dzīvi Citādu un savu Esību priekpilnu un krāšņu! Radošais process atbrīvo enerģijas plūsmu un Tavā dzīvē atveras jaunas iespējas un jauni notikumi. Kad kopā sanāk vairāki Radītāji, tad viss process notiek daudz jaudīgāk un katrs no tā piepilda sevi tieši ar to, kas viņam tajā brīdī ir visvairāk vajadzīgs.

Latest comments

20.11 | 12:40

Labdien. Vai decembrī notiks Mandalu meistarklase iesācējiem?

Share this page