Jun. 26, 2019

PunktiņMANDALU notikumi JŪLIJĀ

🔴🔵🔴PunktiņMANDALU SARMĪTES radošie NOTIKUMI saulainajā vasarā, kuros aicinu pievienoties ikvienu Radītāju🔴🔵🔴:

🌞 27.jūnijā (JAU RĪT!) - PunktiņMANDALU meistarklase Mandalu pasaulē. Harmonizēti un radoši iesoļosim "aptumsumu koridorā". Vēl ir dažas brīvas vietiņas, uzdrīksties un piesakies: sarmite@mandalupasaule.lv

🌞🌞 29.-30.jūnijā -RETRĪTS P L Ū S M A, kurš notiks viesu namā Pļavnas, Drustos. Varbūt vēlies piepildīti atpūsties pēc priecīgajiem svētkiem?! Vari pagūt ielēkt vēl plūstošā Notikumā, raksti: sarmite@mandalupasaule.lv.

🌞🌞🌞 12.jūlijā (Veneras dienā - piektdienā, lieliska diena radīšanai :) ) - PUNKTOTĀJU VASARAS SAIETS Labo Sajūtu Mājvietā, Amatas novadā. 
Būsim dabā! Ar basām kājām sajutīsim zemes spēku, ļausim savam radošajam garam uzradīt savu vasaras stāstu punktiņmandalā un baudīsim klusuma meditāciju ar putniem, vardēm un vēju... Ja ir jautājumi, tad vienmēr ir arī atbildes, raksti vai zvani un satiekamies pašā vasaras vidiņā: sarmite19@gmail.com vai 26862697.

🌞🌞🌞🌞 Un tikko dzimis Notikums- PunktiņMANDALU terapijas kurss VALMIERĀ, viesu namā "Brūtes" (kāds amizants nosaukums, vai ne?! Bet tas piešķirs vieglumu pašam procesam.). Satiksimies trīs vakarus, lai caur radošumu atvērtu sevi jaunai un citādai būšanai. Nodarbības notiks 18., 25. un 31.jūlijā no plkst.18:00 līdz plkst.21:00. Aicinu pievienoties ikvienu, no apkārtesošajām pilsētām, ciematiem un mājām, lai ļautos brīnišķīgam ceļojumam savā radošajā pasaulē. Un, ja Tu domā, ka zīmēšana un māksla galīgi nav Tavs, tad iesaku pamēģināt punktošanu, jo to var darīt ikviens! Nenoticēji?! Tad noteikti piesakies uz šo kursu un Tu būsi patīkami pārsteigta/ts par sevi, cik daudz Tu patiesībā Vari! Vairāk informācijas un pieteikšanās uz e-pastu: sarmite19@gmail.com vai pa tālruni 26862697 (Sarmīte).

Ja zini, ka kāds no Notikumiem varētu interesēt Tavu kaimiņu, draugu, radu vai paziņu, droši dalies un iesaki viņiem doties neatklātajā vai jau atklātajā punktiņu piedzīvojumā!

Vasara ir laiks, kad Radīšanas procesā piedalās it viss - smilgas skaras, vīgriezes smarža, zilās debesis ar mākoņu grēdām un lietus čaboņa un siltais saules pieskāriens...Tveram un baudam to visu, lai atkal no jauna paceltos spārnos un lidotu!🌞🌻🌞🦋🦋🦋

Uz satikšanos NOTIKUMOS!😉😍🖐

www.labosajutumajvieta.lv

#punktinmandalas #labosajutumajvieta #mandalupasaule #radisanasprieks#laikssev