Mar. 17, 2020

MARTĀ 2020

MARTĀ 2020 

Šobrīd ir iestājies tāds neparasts laiks...katrs to izjūt un piedzīvo citādāk! Un tā arī var būt!  

Laiks, kad visu savu uzmanību vērst tikai un vienīgi uz sevi un savējiem, laiks, kad būt savā mājā, kad visi ārējie kairinātāji ir nošķirti, laiks radīt katram savu pasauli, lai pēc kāda laika tās visas savienotu jaunajā lielajā pasaulē! Jā, šobrīd notiek pasauļu maiņa, viss vecais grūst, lai ir vieta jaunajam. Un tāda ir evolūcija.
 
Mans aicinājums ir saglabāt savu iekšējo mieru, lai tas atstaro pasaulē. Tieši katra iekšējais miers ir tik ļoti vajadzīgs pasaulei. Atgriezies savā centrā, savā kodolā, tur mīt Tavs miers, Tava ticība, ka viss būs labi, tur mīt Tavs stiprums, kas šobrīd tik ļoti ir vajadzīgs katram, lai neļautos baiļu scenārijam. Esi savā mierā, savā stiprumā un galvenais, savā mīlestības plūsmā un tici, ka tieši Tu vari palīdzēt visai planētai Zemei iziet šo nevienkāršo situāciju. Un vienmēr, vienmēr atceries - viss, kas notiek, notiek saskaņā ar Augstāko plānu scenāriju un paļaujies uz to, jo Debesis vienmēr rūpējas par to, lai mums visiem būtu vislabāk! Un viss, kas šobrīd notiek, ir cilvēku radīts! Apzinies savu Radītāja spēku un radi mīlestības, cieņas, veseluma un prieka pasauli!

Savienojamies domās par Zemi! Lai viss ir labi Mātei Zemei, tad arī cilvēkam būs labi!

Es ļaujos savai lauku būšanai un es esmu savā mierā un es radu, katru savu mirkli mīlestībā!
 
Un šajā laikā nav atceltas lūgšanas un meditācijas un klusums...Šis ir brīnumains spēka komplektiņš, kuru jālieto vismaz 3x dienā! Tā Tu stiprināsi sevi, savējos un visus sev apkārt esošos!
 
ESAM!
 
P.S. Bildīte no manas svētdienas lūgšnanas saulei -gaismas spēku, baltajam sniegam - mirdzumu Dvēselēs, dievišķajam rozes ziedam - ticību un paļāvību, visām stihijām,  Debesīm un Mātei Zemei mieru, harmoniju un veselumu!