GADU PĀREJĀ!

Jan. 2, 2019

Nekas jau nebeidzas...viss turpinās...vien gadu skaitlis mainījies uz 2019.!
Lai šis ir gads, kurā ar Tevi notiek VISS TAGAD!

TAGAD es SMEJU, DZIEDU, DEJOJU, MĪLU, JŪTU, DODU, DARU, RADU, BAUDU, PRIECĀJOS...

TAGAD es ESMU!

TAGAD es DZĪVOJU!

T A G A D !

VISS NOTIEK TAGAD!

❤❤❤

Share this page

ADVENTES LAIKĀ

Dec. 2, 2018

Decembrim piestāv Baltais!

Balts miers, Balts sniegs, Balts klusums, Balts sveču mirdzums...

Balts...

Adventes laikā atrodi laiku sajūtu mirklim, lai domās izietu savus Baltos ceļus šajā gadā, lai mazliet pieskartos Baltajiem darbiem, kurus veici un, lai pakavētos Balto cilvēku satikšanās brīžos! 

Lai balts šis laiks! 

Tik balts...

ES ESMU LATVIJA!

Nov. 18, 2018

MANA LATVIJA ir saulesrīti un saulrieti, meža miers un jūras vējš, mīļotā maigums un zemes spēks, zvaigžņotās naktis un tautasdziesmas, mammas uzpūtenis un tēta humora dzirksts, sienāžu simfonijas un varžu koris, ābeļu ziedēšanas trakums un margrietiņu pļavas, piena šokolāde un rupjmaize, līgo nakts burvība un liepziedu tēja, laukakmeņi un četri gadalaiki, kastaņu spēks un meitas smiekli, balto vizbulīšu valsis un suņuburkšķi, kartupeļu talkas un sniegavīru celšana, pikošanās un lupīnu ugunskuri, peonijas un ceriņu reibums......

Dvēseles mājas ir Mana Latvija! 

Tikai mazu, mazu mirkli... apstāties un sajust, kas ir Mana Latvija, kas Esmu Es Savā Latvijā?!

Valsts sākas ar mani un Tevi!

Radam katrs savu valsti tādu, kurā esam laimīgi un pateicīgi Būt!

❤❤❤

VASARAI AIZEJOT

Sep. 5, 2018

Tieši gadu atpakaļ septembrī, jau āvu savas mīļās vilnas zeķītes. Bet šodien es vēl ļauju sev skriet vasaras siksniņkurpītēs?! Cik brīnumains laiks!🙂
Vasara nesteidz prom...tā dāvā mums vēl savus saulainos rītus un siltās pēcpusdienas. Daba mūs mīl un lutina!

Ir laiks piesēst kādā zaļā piekalnītē vai līdzās dāliju grēdām, ieliet viskrāšņākajā krūzītē karsti kūpošu liepziedu tēju, ko šajā vasarā salasīji un vienkārši pabūt klusumā...dzirdēt kā vējš ieķeras ābeles zaros un saudzīgi ar tiem rotaļājas, ieraudzīt mākoņu zeltīto maliņu, ieelpot aizejošās vasaras silto dvašu un vienkārši Būt mierā! Mierā ar sevi un pasauli!
VISS IR, VISS JAU NOTIEK!!!
Vienkārši ESI un JŪTI! ❤  

VASARĀ

Jun. 2, 2018

Kas es esmu?

ES ESMU ES.

Otras tādas nav un nekad arī nebūs. Viss, ko jūtu un sajūtu, redzu un ieraugu, dzirdu un saklausu, domāju un sapņoju, saku un pasaku, ir svarīgi un patiesi. Neviens cilvēks ne pirms, ne pēc manis nedzīvos tieši tā, kā es, nejutīs to, ko jūtu es un nepasacīs to, ko teikšu es.

Man pieder mana dzīve un es varu izvēlēties, kādu es to radu. Es kā radītājs varu veidot sevi, liekot vienu mazu ieguvumu pie otra. Vienu mirkli, kurā esmu izjutusi dzīves garšu, pie otra, līdz sajūtu sevī ieplūstam mieru un rāmumu un pieņemu sevi tieši tik unikālu, kāda es esmu.

Es varu sev izplest spārnus - uzdrīkstoties vērst skatienu uz skaisto horizontu. Sirds lec pa muti ārā, kad paceļos lidojumā, bet, jūtot, ka varu noturēties, vairs negribu atgriezties lejā. Bet es zinu, es varu lidot un varu arī nelidot, varu vien pirkstu galiem pieskarties zemei un tomēr būt ciešā saiknē ar to un tajā pašā laikā, būt trauslā lidojumā. Viss ir vienuviet.

Arvien biežāk es varu vienkārši būt es. Necīnoties, neiekarojot, nepierādot un nepārliecinot.Izbaudīt mirkli - ES ESMU.

Vien esot šeit, šajā mirklī un šajā sekundes simtdaļā... es ieskatos sev acīs, lai ieraudzītu tajā visu pasauli. Un mana pasaule ir dievišķi skaista un piepildīta tieši ar to, ar ko es pati to piepildu.

Ieskaties savās acīs un ieraugi savējo pasauli un pildi to, piepildi to ar mīlestību, ar krāsām, ar piedzīvojumiem, ar glāstiem un skatieniem, ar rasas pieskārieniem un zemes garšu, ar ziediem un putnu treļļiem, ar saullēktiem un ugunīgiem saulrietiem...ar...

Lai mirdzoša Tava vasara! ❤